ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دستور ترامپ برای بازدارندگی پنتاگون مقابل روسیه و چین

دستور ترامپ برای بازدارندگی پنتاگون مقابل روسیه و چین رئیس پنتاگون روز چهارشنبه گفت که «دونالد ترامپ» دستور داده نیرو‌های مسلح ایالات متحده خود را برای بازدارندگی برابر روسیه و چین آماده کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 03
کد خبر: ۲۸۸۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، پت هگست، رئیس پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) گفت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دستور داده نیرو‌های مسلح ایالات متحده خود را برای بازدارندگی برابر روسیه و چین آماده کنند.

هگست در گفت‌و‌گو با شبکه خبری «فاکس نیوز» مدعی شد که ایالات متحده به دنبال درگیری نیست، اما آمادگی برای درگیری مانع از نبرد می‌شود و تضمین می‌کند مردم آمریکا در میهن خود در امان باشند.

این در حالی است که چین امروز در پکن رژه‌ای به‌مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی این کشور در برابر تجاوز ژاپن، برگزار کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که چین در این رژه، از موشک‌های اتمی ارتقایافته با توانایی حمله در سطح جهانی گرفته تا سلاح‌های لیزری پدافند هوایی، جنگ‌افزار‌های هایپرسونیک، و پهپاد‌های دریایی قابل استقرار انبوه در آب‌های نزدیک را به نمایش گذاشت و به‌گفته تحلیلگران، پیامی همه‌جانبه درباره بازدارندگی خود به جهان مخابره کرد.

هگست در ادامه گفت: «متاسفانه، ضعف دولت قبلی (دولت بایدن) روسیه و چین را به هم نزدیک‌تر کرده است. این تحول وحشتناک ناشی از فقدان رهبری آمریکا و فقدان قدرت آمریکا بود.» به همین دلیل رر ترامپ ما را در وزارت دفاع موظف کرده است که آماده باشیم.»

او مدعی شد که که ایالات متحده برتری‌های نظامی خود را در فضا، آسمان، دریا و زیر دریا حفظ خواهند کرد. رئیس پنتاگون افزود که واشنگتن علاوه بر بازدارندگی نظامی، از دیپلماسی نیز استفاده خواهد کرد.

او گفت: «ترامپ رابطه بسیار خوبی با رئیس جمهور چین دارد و از این اهرم برای یافتن مسیر‌هایی برای همکاری استفاده خواهد کرد.»

تحلیلگران بر این باورند که مجموعه تسلیحات جدید نمایش داده شده نشان می‌دهد ارتش چین مصمم است در هرگونه منازعه احتمالی با ایالات متحده کنترل آب‌های نزدیک را به‌دست بگیرد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار